Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
16. september 2019

Máš chuť na dovolenku? Objednaj si jedlo zo svetových kuchýň

Letné mesiace sú už, bohužiaľ, za nami. Ak ti ale chýba dovolenka, máme pre teba riešenie. Objednaj si jedlo z jednej zo svetových kuchýň a prenes sa s nami späť na svoje obľúbené miesto plné slnka a relaxu. V našej ponuke nájdeš jedlo z viacerých kútov sveta, a preto sa nemusíš báť, že nevyhovieme tvojej chuti. 

 

#1 Kto nemal pizzu a cestoviny v Taliansku, akoby tam ani nebol

Nestihol si cez leto navštíviť túto krajinu? Vďaka talianskej kuchyni, ktorú nájdeš na Bistro.sk, sa tam môžeš hravo preniesť. Ak si v Taliansku bol, vieme si predstaviť, ako ti musí chýbať južanský temperament. Stačia štyri kliknutia a môžeš byť späť. Vybrať si môžeš z množstva reštaurácií, ktoré majú v ponuke chutnú pizzu a cestoviny na taliansky štýl. Vyhľadať si ich môžeš cez filtre, no niektoré rozoznáš aj podľa názvu, ktorý znie taliansky. 

 

 

#2 Dokážeš odolať ázijskej kuchyni?

Nezáleží na tom, či sa ti Áziu už podarilo navštíviť alebo nie. Jej kuchyňu milujú ľudia z celého sveta. Napokon dôkazom je aj to, že ázijských reštaurácií je stále viac. A nechýbajú ani na Bistro.sk. Čo by si povedal na chutné sushi, tradičné rezance alebo výbornú Čínu, ktorá ťa aspoň na chvíľu dokáže preniesť na exotickú dovolenku tvojich snov?

 

 

#3 Prenes sa s nami cez Atlantik 

Ak je aj podľa teba typickým americkým jedlom pizza a burgre, prípadne iný fastfood, si na správnej adrese. Veľmi rýchlou objednávkou môžeš preletieť cez oceán a vychutnať si výborne jedlo z našej ponuky, ktoré rozhodne pripomína Ameriku. Aspoň na chvíľku sa môžeš vrátiť tam, kde to miluješ. 

 

 

#4 Pochutnaj si na arabskej kuchyni

Predstav si výborný hummus či falafel. Tiež si za jednu sekundu opustil Slovensko? Ak máš chuť na trochu arabskej kultúry a ich tradičného jedla, stačí si otvoriť ponuku na Bistro.sk. Arabských reštaurácií, podobne ako tých ázijských, nájdeš čoraz viac, a tak stačí ochutnávať a zvoliť si svojho favorita. 

 

 

#5 Vydaj sa na rýchlu cestu do Indie

Indická kuchyňa sa rozhodne tiež teší veľkej obľube. Podobne ako v prípade mexickej môžeš čakať výraznejšie chute, ktoré milovníkov pikantného jedla potešia. Tak na čo ešte čakáš? Vyber si z našej širokej ponuky a tradičnými chuťami sa prenes do svojej vysnívanej destinácie. 

 

 

Objednaj obrázok