Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
23. apríl 2019

5 dobrých dôvodov, prečo byť prihlásený na Bistro.sk

Aj ty si už určite počul o tom, aké rýchle a jednoduché je objednať si jedlo cez Bistro.sk. Vedel si ale, že je na tebe, či využívaš všetky benefity Bistro.sk naplno?

 

Neukracuj sa o spektrum možností, ktoré ti Bistro ponúka tým, že si budeš objednávať prihlásený. Čo teda môžeš získať?

 

Prečo byť prihlásený

 

V prvom rade je potrebné zdôrazniť, že Bistro.sk môžeš nosiť všade so sebou – stiahni si TOP slovenskú aplikáciu vo svojej kategórii a teplé jedlo budeš mať vždy na dosah ruky. Stačí siahnuť po svojom telefóne a zaregistrovať sa do funkčnej, prehľadnej appky Bistro.sk. Potom už stále objednávaš len na 4 kliky.

 

#1 Pamätá si údaje o doručení

Jednou z vecí, ktoré pri objednávaní jedla zaberú najviac času, je práve vypĺňanie údajov o mieste doručenia jedla. Pri registrácii si vyplníš meno, priezvisko, telefónne číslo a adresu. Tieto informácie si aplikácia zapamätá a pri objednávaní jedla ti ich automaticky vyplní. Ak si zvyknutý objednávať z rôznych adries, žiadne obavy. Aplikácia nemá problém ani s tým. Táto šikovná funkcia ti teda ušetrí množstvo času a ťukania.

 

 

#2 Pamätá si platobné údaje

Ručné odpisovanie čísel z karty pri každej objednávke by odradilo nejeden hladný žalúdok. Našťastie tento proces stačí absolvovať iba raz a múdra appka ti ich sama vyplní pri každej ďalšej objednávke. Navyše máš možnosť si uložiť aj viacero kariet naraz, takže tvoje objednávanie bude o to jednoduchšie a rýchlejšie. O bezpečnosť údajov sa báť nemusíš, všetko je uložené v systéme banky.

Bistro.sk - prečo byť prihlásený

 

#3 Prehľad o svojich objednávkach

Prihlásenie do appky okrem urýchlenia objednávania ponúka aj benefit v podobe krásneho prehľadu o tvojom stravovaní ako aj o tom, koľko si na jedlo minul. Už sa napríklad nemusíš báť toho, že si dáš chutné jedlo z novej reštaurácie a pri opätovnom objednávaní ho nebudeš vedieť nájsť. Bistro si jedlo zapamätá za teba a ponúkne ti ho ako obľúbené.

 

Bistro.sk prečo byť prihlásený

 

 

#4 Chutné inšpirácie podľa tvojho gusta

Máš pocit, že ješ dokola to isté? Ak si prihlásený, šikovná appka ti na základe tvojich predchádzajúcich objednávok odporučí podobné jedlá a reštaurácie s najlepším hodnotením v tvojom okolí. Budeš si teda môcť rozšíriť svoje gurmánske obzory, ktoré nebudú úplne z iného súdka, na aký si bol zvyknutý.

 

 

#5 Máš možnosť vyhrať

Svojich používateľov pravidelne odmeňujeme. Pripravujeme rôzne súťaže so zaujímavými výhrami – naposledy sme hrali o ceny vo výške až 20 000 €. Do niektorých vybraných akcií  sa však vieš zapojiť len v prípade, ak si sa zaregistroval.

Bistro.sk prečo byť prihlásenýNezmeškaj príležitosť vyhrať a neukráť sa o množstvo benefitov plynúcich z registrácie a prihlásenia sa do namakanej appky Bistro.sk. Stiahni si ju a vytvor si účet ešte dnes.

 

Bistro.sk prečo byť prihlásený