Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
27. marec 2019

Toto jedia topmodelky pred prehliadkami: Šaláty to nie sú!

Premýšľali ste už niekedy silno o tom, čo jedia sexi topmodelky pred dôležitými prehliadkami? Ak áno, tak by ste teraz s ironickým úškrnom odvetili, že šaláty? Ste na omyle! Prezradíme vám, čo majú na tanieri!

 

SARAH SAMPAIO

Sarah tvrdí, že konzumuje rovnaké jedlá ako ktokoľvek iný, no pred módnou prehliadkou presedlá na zdravú stravu a začne na sebe tvrdo pracovať. Miluje pizzu, chlieb aj cestoviny, pred show však radšej tieto jedlá nahrádza rybami, kuracím mäsom, zeleninou a ovocím. 

 

Objednajte si z Bistro.sk: lososa na grile s grilovanou zeleninou alebo grilované plnené kuracie  mäso so syrom Mozzarella, podávané s jarnou zeleninou na masle

 

MARTHA HUNT

Martha miluje bielkoviny, mäsu v jej jedálničku patrí prvé miesto. V jednom rozhovore prezradila, že za svoju krásnu postavu môže ďakovať práve mäsu, lososom a vajíčkam... Ale aj tvrdým tréningom. 

 

Objednajte si z Bistro.sk: restované kuracie mäso so smaženými ryžovými rezancami, bún koreninami a bylinkami alebo Lotosové vajcia s kuracím mäsom

 

LAIS RIBERIO

Modelka odprisahala, že pred módnymi prehliadkami svoju stravu nemení. Jej tajomstvom je, že si celý rok dáva pozor na to, čo si dá do úst. Konzumuje hlavne bielkoviny, vraj má z toho pevné, vyrysované svaly a energiu.

 

Objednajte si z Bistro.sk: morčacie prsia s anglickou zeleninou alebo pstruha na grile s limetkovým maslom

 

Objednaj obrázok