Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
11. marec 2019

NAJ dôvody, prečo si objednať jedlo, na ktoré máte chuť

Ruku na srdce, sú príležitosti, keď je to naozaj nevyhnutné v našich životoch.

 

Žijeme bio- a eko-životy, recyklujeme, športujeme, myslíme pozitívne, nakupujeme uvedomelo. Veľa sa usmievame a neohovárame (snažíme sa!), jednoducho nám ide o to, aby bolo naše "chi" v rovnováhe. Lebo o tom točia v správach, v magazínoch, organizujú sa semináre a v neposlednom rade je to aj dobre vynášajúci biznis.

 

Nuž a keď si objednáme niečo kalorickejšie pre potešenie, nedostatok času, tak nás výčitky svedomia prenasledujú ešte niekoľko dní. Lenže tými výčitkami narušíte tú spomínanú rovnováhu "chi". Aby sa tak nestalo, pri objednávaní chutného jedla majte vždy na mysli naše logické dôvody. Lebo tak, čo sa budeme tváriť, sú situácie, keď CHCETE, MUSÍTE! 

 

Keď ste to prehnali s alkoholom

Váš žalúdok vyslovene piští po niečom mastnom, niečo predsa musí "do seba vstrebať" ten alkohol. Kamaráti, vynikajúci gyros to istí!Kebab

 

Vo štvorici po opici? 

Túžite po korenistých a mastnejších jedlách. A aby vám všetci dali svätý pokoj! To prvé vám doručíme v podobe šťavnatého burgru s extra porciou hranolčekov. To druhé je len na vás! 

 

Nadčasy a pracovné víkendy

Chrumkavú pizzu a tabuľku čokolády si zaslúžite! Kúsok šťastia v živote, nebíčko v ústach už len preto, lebo máte víkend v háji. Bodka!

 

Nekonečné sviatky

Po dvoch dňoch vám v chladničke ostal len chlad a pred sebou máte ešte dva dlhé dni. Všetko je zatvorené a ako ináč (zákon schválnosti), vonku sneží, prší, úraduje statočný orkán a na sto percent ste videli pred chvíľkou aj menšie tornádo. Vy, pochopiteľne, nepošlete ani deti von a kuriéri predsa majú šikovné autíčka!

 

Filmový piatok s kamarátmi

Predstavte si 8 ľudí, výborný trhák, vychladené pivko a víno na stole. No poviete im, že: "Kamaráti, nech sa páči, v kuchyni na vás čaká výborný ľadový šalát so slnečnicovými semienkami!" Poviete?! Stavíme sa, že to bude XXL pizza! A nielen jedna!

 

Dramatický rozchod

More sĺz, pomstychtivé myšlienky, hodinové telefonáty všetkým kamošom a kamarátkam, ktorí sú ochotní ešte počúvať vaše výlevy. Do toho sladkosti, sladkosti, sladkosti. Zákusky, palacinky, torty, čokoláda, nanuky. Všetko je dovolené! Bistro.sk vám objednávku doručí až k dverám a nikto nemusí vidieť vaše utrpenie. A keď už budete opäť k svetu, vykročte hrdo medzi ľudí! Opúšťať sa je dovolené! Len to neprežeňte!    

Objednaj obrázok