Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
11. február 2019

Závratná suma: Toľkoto minula Kylie Jenner na donášky jedla!

Má 21 rokov a na konte 900 miliónov dolárov! Kylie Jenner patrí medzi TOP influencerky sveta a môže si dovoliť veci, o ktorých bežní smrteľníci len snívajú! Napríklad aj donášky jedla za tisíce eur.

 

V prípade, že patríte do Kardashianovského klanu, máte vyhraté. Peniaze sa vám sypú priamo k nohám, žijete si v neuveriteľnom luxuse, spoločnosti sa bijú o vašu priazeň a o reklamu vás prosí zrejme aj samotný Pán Boh. Ale teraz vážne! 

Kylie Jenner má povinností vyše hlavy, preto využíva rýchlosť a spoľahlivosť online donášok jedla. Len tak mimochodom, vy nemusíte byť ani top influencerom, podnikateľom, ani členom hore spomínaného šoubiz klanu, a predsa môžete jednoducho objednávať chutné jedlo z Bistro.sk!

 

Na Jennerku síce asi nemáte, veď dievčina minula len za minulý rok viac ako 10 tisíc dolárov a najčastejšie si objednávala raňajky

Kuriér letel k nej aj s cestovinami s omáčkou bolognese alebo bagetkami s krémovým syrom, chrumkavá pizza bola samozrejmosťou a často si dopriala aj šťavnaté burgre. Nič extra, čo by ste u nás na Bistro.sk nenašli aj vy!

 

Objednaj obrázok

 

A aká je najdrahšia položka, ktorú si cez donášku objednala? Vraj išlo o Tequilu Don Julio Añejo z roku 1942. A keď sme už pritom, tak sa pozrime aj na jej najlacnejšiu objednávkuBola to jedna mrkva. Áno, čítate dobre, jedna mrkva!

"Varila som polievku s matzo guľami, mala som doma všetky ingrediencie, no chýbala mi mrkva," priznala hviezdička v jednom rozhovore. Nuž, aj tak sa dá, keď máte na konte tie spomínané milióny!