Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
13. február 2019

Milujete filmy, kde sa je? Tak si jedlo objednajte a pozerajte!

Keď je počasie pod psa, nič nie je lepšie, ako s partnerom zabalení v deke pozerať film. Navyše, keď je to film s kulinárskou tematikou, pri ktorom sa vám zbiehajú slinky, nemusíte sa nikde presúvať. Online donáška jedla to istí a vy si vychutnáte produkciu aj dobroty, ktoré ste si na Bistro.sk vybrali.

 

Dokonalý šéf (2015)

Obložte sa hocičím, čo si na Bistro.sk objednáte, pretože bez jedla tento film nedáte. Dokonalé zábery na pripravované pochúťky vás budú ešte dlho sprevádzať. Ako aj napínavý dej o špičkovom šéfkuchárovi Adamovi Jonesovi, ktorý sa za každých okolností snaží o dokonalosť. Lenže nevyrovnané účty z minulosti ho neustále dobiehajú. On však má pred očami jediný cieľ, chce získať tretiu michelinskú hviezdu.

 

Láska na karí (2014)

Keď hrá v niečom úžasná herečka Helen Mirren, je to vopred odsúdené na úspech. A keď sa k nej pridajú ďalší dobrí herci ako Manish Dayal a Charlotte Le Bon, nudiť sa určite nebudete. Dej je veľmi jednoduchý, príjemne vás zabaví. Rodina mladého indického kuchára Hassana sa presťahuje do francúzskeho mestečka, kde si otvoria reštauráciu. Týmto sa však rozpútava vojna s majiteľkou susednej reštaurácie, s Madam Mallory.

 

Love´s Kitchen (2011)

Šéfkuchár Rob (Dougray Scott) sa nedokáže spamätať z krutej smrti milovanej manželky, ktorá zomrela pri autonehode. Kvôli zlej recenzii stráca zákazníkov, takže po rozhovore s priateľom (Gordon Ramsey, mimochodom hrá seba a bol to jeho prvý filmový debut) sa presťahuje so svojou dcérou, niektorými zamestnancami na vidiek, kde chce miestnu krčmu premeniť na reštauráciu. V deň otvorenia sa tam objaví aj očarujúca kritička jedla, Kate...     

 

Jedz, modli sa a miluj (2010)

Čo dokáže rozchod! Zmeniť celý život. Štyridsaťročná Elizabeth (Julia Roberts) sa po rozchode rozhodne, že svoju vnútornú rovnováhu nájde len cestovaním po svete.  Navštívi teda počas jedného roka niekoľko miest, v krásnom Ríme si vychutná taliansku kuchyňu (vychutnajte si aj vy talianske dobroty z Bistro.sk), v Indii sa oddá meditácii a na Bali sa opäť zamiluje. Lebo Felipe (Javier Bardem) je jednoducho neodolateľný.    

 

Korenie lásky (2007)

Keď úspešná šéfkuchárka Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones) zdedí po rodinnej tragédii svoju deväťročnú neterku, musí sa naučiť zvládať povinnosti v súkromnom aj pracovnom živote. A keď sa do toho kolotoča primieša ešte aj láska v podobe bezstarostného Nicka Palmera (Aaron Eckhart), môžete sa pripraviť na romantiku prvého stupňa. Keď k tomu prirátame dobroty, ktoré sa vo filme pripravujú, máte sa na čo tešiť.   

 

Objednaj obrázok